Aixì és la nostra empresa

NeumáticosKp és una empresa dedicada a la venda de pneumàtics de segona mà, pneumàtics de gran qualitat i de les millors marques del mercat, a preus assequibles.

Comptem amb gran experiència i formació en la mecànica del automóbil. Ems especialitzant en la Venda de pneumàtics de segona mà, Mecànica ràpida i en Serveis Pre-ITV.

NeumáticosKp compta amb un gran capital humà, experts professionals del sector de la mecànica de l'automòbil disposats a reparar qualsevol avaria del seu cotxe, resoldre qualsevol incidència o, simplement, oferir els nostres serveis de manteniment en molt poc temps.

NeumáticosKp és un nom que está lligat a la garantia d'un excel·lent nivell de professionalitat, servei i confiança.

an imageEl nostre equip està format per un grup d'especialistes qualificats, preparats, amb una àmplia experiència, amb un elevat nivell de professionalitat i amb una única finalitat "la dedicació exclusiva en l'atenció als nostres clients ".

En NeumáticosKp garantim la transparència en el nostre treball mitjançant la utilització del full de treball, on definim el servei a desenvolupar en el seu vehicle, amb el corresponent pressupost.

Notícies

Els nostres preus ...

Visite nuestra sección "Productes" per veure un llistat detallat dels nostres productes, serveis i preus.

Publicitat

Gaudeix dels millors entrepans de la ciutat. Troba'ns a Capellades, Barcelona.

Dir: Carrer Amador Romani, 6       (esquina Dr. Fleming)

Tel: 93 801 4199

CP: 08786

Ciudad: Capellades - Bcn